Тепер заносити доведеться і сюди? ​МВС створило офіс захисту бізнесу. Антону Геращенку знайшли нову роботу

У Зеленського створюють чергову "няню", замість здійснення реформ правосуддя та правоохоронних органів

У Міністерстві внутрішніх справ заявили про створення Офіс з питань захисту бізнесу «для більш ефективної комунікації у справі захисту підприємців». Координуватиме його роботу радник глави МВС Антон Геращенко. Про це 29 вересня заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час зустрічі з представниками Верховної Ради та бізнесу.

«Я прийняв рішення про створення у структурі МВС Офісу з питань захисту бізнесу. Його координуватиме радник Антон Геращенко. Відповідальним за захист бізнесу буде перший заступник Євгеній Єнін», – заявив Монастирський.

За його словами, від Нацполіції до офісу увійдуть голова Нацполіції Ігор Клименко та заступник керівника головного слідчого управління Нацполіції Сергій Пантелєєв.

«Загальний контроль за роботою цієї структури лишаю за собою», – повідомив міністр і додав, що захист бізнесу сприятиме залученню інвестицій, що за собою понесе збільшення податків.

Окремо він розповів, що МВС планує працювати у боротьбі з нелегальним ринком і визначив наступні пріоритетні напрямки:

детінізація ринку тютюну, спирту та пального;

протидія рейдерству;

боротьба з контрабандою та корупцією у правоохоронній сфері;

боротьба з контрафактною продукцією, порушенням авторських прав.

Нагадаємо, 30 серпня Антон Геращенко, який був заступником і радником колишнього глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова, став радником нового глави МВС Дениса Монастирського.

Нещодавно соратник звільненого міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк критично оцінив поведінку окремих підлеглих, які не звільнились з міністерства слідом за шефом. Зокрема, мова про Антона Геращенка та Артема Шевченка, що залишилися у відомстві.

Нагадаємо, колишній очільник МВС Аваков подав у відставку 13 липня. На його посаду 16 липня Верховна Рада призначила Дениса Монастирського.

Для ПУ Лесь Лісовик

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...