Теж рильце в пушку: Прокуратура Нідерландів наклала арешт на землю колишнього зятя Путіна

Прокуратура Нідерландів наклала арешт на землю колишнього зятя російського диктатора Володимира Путіна Йорріта Фаассена. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

У матеріалі йдеться про те, що запис у земельному кадастрі Нідерландів показує, що ділянка землі була конфіскована 12 травня національною прокуратурою за фінансові, економічні та екологічні злочини. Агентство відповідає за забезпечення дотримання санкцій.

Згідно з голландськими кадастровими документами, земельну ділянку було вилучено в рамках кримінального розслідування. За словами Хелін Овер де Лінден, юриста й експерта із санкцій, конфіскація вказує на те, що Фаассен, імовірно, стане об'єктом розслідування, хоча точну причину конфіскації не може бути встановлено із загальнодоступних документів. Нідерландська прокуратура не стала коментувати причину конфіскації або чи перебував Фаассен під слідством.

Повідомляється, що Фаассен, який проживає в Москві, зазнав допиту з боку влади в аеропорту Схіпгол після нещодавнього прильоту до Нідерландів. Згідно з повідомленням, ця людина сказала, що слідчі допитали Фаассена за підозрою в «ухиленні від санкцій» і конфіскували його ноутбук і мобільний телефон. За словами джерела, він швидко повернувся в Москву.

Фаассен не відповідав на телефонні дзвінки та запитання Guardian електронною поштою про конфіскацію земель або про інцидент у Схіпхолі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...