
Ці продукти харчування дозрівають в листопаді і споживати їх необхідно власне вже сьогодні, повідомляють Патріоти України.

Листопад – ідеальний місяць для брюссельської капусти, оскільки суцвіття втрачають властиву їм гіркоту. Така капуста просто нашпигована вітамінами і мікроелементами.

Моркву збирають з полів пізно, і зберігається вона досить довго і добре. Недооцінений потенціал моркви можна розкрити за допомогою меду, волоських горіхів або селери.

До листопада пагони цибулі-порею набувають світло-зеленого кольору і мають пекучий смак. Це означає, що концентрація активних речовин зросла до максимальної позначки.

Осіння цибуля набагато корисніша за літню. Цибуля у цьому сезоні має темну, товсту шкіру і добре підходить для смаження і додавання до м'ясних і овочевих страв.

Ці маленькі ягідки за змістом корисних речовин можна порівняти з таблицею Менделєєва. Журавлина садова, яка була відома ще кілька століть тому, допомагала древнім поселенцям пережити холоди – змішана з тваринним жиром вона зміцнювала імунітет і рятувала від простудних захворювань.
«Слуги» ще не зрозуміли, як будуть викручуватися з вилки між узятими зобовʼязаннями обкласти ФОПів ПДВ — і легко прогнозованими наслідками спроби зробити це на практиці. Картонками може не обмежитись. Але тут «Мінрозвитку» додало вогню (розвитку чого, ...
Військовослужбовець Другого корпусу НГУ Хартія, а раніше головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов розповів, що таємниця про успіхи в Куп’янську зберігалась ще з жовтня, завдяки чому вдалось дезорієнтувати Росію, передають Патріоти України. «Я взагалі ...