Ці продукти харчування дозрівають в листопаді і споживати їх необхідно власне вже сьогодні, повідомляють Патріоти України.
Листопад – ідеальний місяць для брюссельської капусти, оскільки суцвіття втрачають властиву їм гіркоту. Така капуста просто нашпигована вітамінами і мікроелементами.
Моркву збирають з полів пізно, і зберігається вона досить довго і добре. Недооцінений потенціал моркви можна розкрити за допомогою меду, волоських горіхів або селери.
До листопада пагони цибулі-порею набувають світло-зеленого кольору і мають пекучий смак. Це означає, що концентрація активних речовин зросла до максимальної позначки.
Осіння цибуля набагато корисніша за літню. Цибуля у цьому сезоні має темну, товсту шкіру і добре підходить для смаження і додавання до м'ясних і овочевих страв.
Ці маленькі ягідки за змістом корисних речовин можна порівняти з таблицею Менделєєва. Журавлина садова, яка була відома ще кілька століть тому, допомагала древнім поселенцям пережити холоди – змішана з тваринним жиром вона зміцнювала імунітет і рятувала від простудних захворювань.
Військові КНДР вже перебувають в окупованому Маріуполі та на захоплених росіянами територіях Харківської області. Про це повідомляє CNN із посиланням на джерело в СБУ, передають Патріоти України. За словами співрозмовника, до Маріуполя прибули "технічн...
"Друзі мої, маю багато запитань щодо крайнього ворожого удару по Дніпру балістичною ракетою середньої дальності. Відповідаю: головне – не панікувати, а далі кожен на своєму місці боротися за Україну", - пише лідер українських добровольців Дмитро Ярош н...