Ці продукти харчування дозрівають в листопаді і споживати їх необхідно власне вже сьогодні, повідомляють Патріоти України.
Листопад – ідеальний місяць для брюссельської капусти, оскільки суцвіття втрачають властиву їм гіркоту. Така капуста просто нашпигована вітамінами і мікроелементами.
Моркву збирають з полів пізно, і зберігається вона досить довго і добре. Недооцінений потенціал моркви можна розкрити за допомогою меду, волоських горіхів або селери.
До листопада пагони цибулі-порею набувають світло-зеленого кольору і мають пекучий смак. Це означає, що концентрація активних речовин зросла до максимальної позначки.
Осіння цибуля набагато корисніша за літню. Цибуля у цьому сезоні має темну, товсту шкіру і добре підходить для смаження і додавання до м'ясних і овочевих страв.
Ці маленькі ягідки за змістом корисних речовин можна порівняти з таблицею Менделєєва. Журавлина садова, яка була відома ще кілька століть тому, допомагала древнім поселенцям пережити холоди – змішана з тваринним жиром вона зміцнювала імунітет і рятувала від простудних захворювань.
У тимчасово окупованому Криму серед уражених російських цілей, про які 7 серпня розповіли у ГУР Міноборони України, є дуже важлива – новітня РЛС "Єнісей". Про це повідомила спільнота OSINT-аналітиків "КіберБорошно", передають Патріоти України. На відео...
Путініст Філіп Кіркоров несподівано привітав відому українську співачку Софію Ротару із днем народження, який вона відсвяткувала вчора, 7 серпня. У дописі в Instagram прокремлівський артист показав архівні кадри з Ротару, заявивши, що крізь роки зустрі...