Ці продукти харчування дозрівають в листопаді і споживати їх необхідно власне вже сьогодні, повідомляють Патріоти України.
Листопад – ідеальний місяць для брюссельської капусти, оскільки суцвіття втрачають властиву їм гіркоту. Така капуста просто нашпигована вітамінами і мікроелементами.
Моркву збирають з полів пізно, і зберігається вона досить довго і добре. Недооцінений потенціал моркви можна розкрити за допомогою меду, волоських горіхів або селери.
До листопада пагони цибулі-порею набувають світло-зеленого кольору і мають пекучий смак. Це означає, що концентрація активних речовин зросла до максимальної позначки.
Осіння цибуля набагато корисніша за літню. Цибуля у цьому сезоні має темну, товсту шкіру і добре підходить для смаження і додавання до м'ясних і овочевих страв.
Ці маленькі ягідки за змістом корисних речовин можна порівняти з таблицею Менделєєва. Журавлина садова, яка була відома ще кілька століть тому, допомагала древнім поселенцям пережити холоди – змішана з тваринним жиром вона зміцнювала імунітет і рятувала від простудних захворювань.
"Здавалось би, очевидні речі: Росія воює з Україною. Росія вбиває українців. Значить - ми маємо відмовитися від усіх російських продуктів. По-перше, щоб не фінансувати війну, адже всі податки поповнюють бюджет Кремля. По-друге - щоб захистити себе і св...
Останніми днями президент США Дональд Трамп приватно обурювався тим, що його гучні спроби дипломатії припинити війну в Україні ні до чого не призвели. Про це пише Atlantic з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Це роздратування пос...