Ці продукти харчування дозрівають в листопаді і споживати їх необхідно власне вже сьогодні, повідомляють Патріоти України.
Листопад – ідеальний місяць для брюссельської капусти, оскільки суцвіття втрачають властиву їм гіркоту. Така капуста просто нашпигована вітамінами і мікроелементами.
Моркву збирають з полів пізно, і зберігається вона досить довго і добре. Недооцінений потенціал моркви можна розкрити за допомогою меду, волоських горіхів або селери.
До листопада пагони цибулі-порею набувають світло-зеленого кольору і мають пекучий смак. Це означає, що концентрація активних речовин зросла до максимальної позначки.
Осіння цибуля набагато корисніша за літню. Цибуля у цьому сезоні має темну, товсту шкіру і добре підходить для смаження і додавання до м'ясних і овочевих страв.
Ці маленькі ягідки за змістом корисних речовин можна порівняти з таблицею Менделєєва. Журавлина садова, яка була відома ще кілька століть тому, допомагала древнім поселенцям пережити холоди – змішана з тваринним жиром вона зміцнювала імунітет і рятувала від простудних захворювань.
Російський диктатор Володимир Путін заявив про створення «буферної зони» біля кордону з Україною. За підрахунками російських ЗМІ, це вже восьма подібна заява за останні два роки, передають Патріоти України. Зазначається, що уперше Путін пригрозив створ...
Убитий у Мадриді 21 травня ексрадник президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов незадовго до смерті оформив один зі своїх особняків на ім'я своїх дітей в іспанській нотаріальній конторі. Про це 22 травня повідомляє Еl Pais з посиланням на влас...