Топ Жир: В Україні помітили продавця картоплі на Rolls-Royce (фото)

У Житомирі на одному з ринків зняли незвичайний як для цієї локації автомобіль. Там, де зазвичай можна зустріти ВАЗи, ГАЗи та фургони, помітили білосніжний Rolls-Royce Phantom.

Люксовий седан Rolls-Royce запримітили на базарі серед стелажів з речами. Причому належить машина, судячи з усього, не покупцеві, а продавцю: на одному зі знімків можна помітити, як з багажника Фантома дівчина продає картоплю, передають Патріоти України з посиланням на TopGir.

Представлений на фото Rolls-Royce Phantom, звичайно, не останнього покоління, але все ж не є дешевшим автомобілем. Перед нами Фантом 7, який випускався з 2003 по 2016 рік, Залежно від стану, пробігу, року випуску і комплектації, такий автомобіль оцінюється в середньому на вторинному ринку від 100 000 до 400 000 доларів.

Rolls-Royce на житомирському ринку

Ще одна цікава деталь – у автомобіля незвичайні номери. Вони схожі на російські, але на вигляд не є такими (схоже на спеціальне маскування).

Той самий Rolls-Royce, помічений у Житомирі раніше

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...