"Тремтяча" мова тіла Путіна на зустрічі з Сі Цзіньпіном доводить його проблеми зі здоров’ям, - західні експерти

На думку експертів, «тремтяча» мова тіла Володимира Путіна під час вирішальних переговорів із Китаєм «доводить, що його проблеми зі здоров’ям реальні». Про це пише The Mirror, передають Патріоти України.

Видання зазначає, що мову тіла російського диктатора під час переговорів із Сі Цзіньпіном ретельно вивчили експерти. У статті йдеться про те, що, хоча, на перший погляд, зустріч російського диктатора з главою Китаю пройшла добре, експерт з мови тіла каже, що обидва лідери під час обміну інформацією видали більш приховану інформацію.

Путін був присутній на вечері-форумі, на якому обговорювали ініціативу Сі Цзіньпіна щодо торгівлі в Євразії та перетворення Китаю на «глобальну державу», нагадує The Mirror.

У матеріалі наголошується, що, коли російський диктатор під'їхав на машині на цю зустріч, він посміхався. Але його обличчя змінилося, коли він поправляв рукава перед крутими сходами, вкритими червоним оксамитом, які вели до китайського лідера.

Експерт з мови тіла Джуді Джеймс звернула увагу на те, що деякі рухи Путіна були «трохи різкими», сказано в матеріалі. Вона згадала про те, що руки диктатора сіпалися, а рот робив крихітні рухи, коли він позував для фотографій. «Це може бути спричинене тривогою або проблемами зі здоров’ям, але вони не виглядають вираженими», — сказала Джеймс The Sun.

Крім того, за її словами, Путін виглядав стурбованим і стривоженим, коли він використовував жести з Сі Цзіньпіном, які давали «нівелююче» повідомлення про їхні стосунки. Експерт стверджує, що, коли Путін вперше підійшов до китайського лідера, їхнє рукостискання показало, у кого з них важливіший статус.

За словами Джеймс, «впевнено піднятий великий палець» Сі Цзіньпіна у поєднанні з відкритою долонею вказує на те, що він «відкритий» для зустрічі, але те, як Путін «різко підняв» руку, показало, що він прагне визначитися з їхньою дружбою.

У статті також згадується, що під час розмови російського диктатора з Сі Цзіньпіном склалося враження, що він перервав Путіна, зобразивши постукування по його грудях. Путін прибув до Пекіна у вівторок, 17 жовтня, щоб зустрітися з Сі Цзіньпіном і взяти участь у форумі Один пояс, один шлях, на якому були присутні лідери В'єтнаму, Таїланду, Монголії та Лаосу.

18 жовтня Путін заявив, що розмовляв із лідером КНР протягом трьох годин про ситуацію на Близькому Сході та в Україні. Також повідомлялося, що Сі Цзіньпін назвав російського диктатора Володимира Путіна, який перебуває з візитом у Пекіні, «старим другом» і запропонував ініціативу зі створення «альтернативної моделі розвитку для світу».

18 жовтня Путін заявив, що розмовляв із лідером КНР протягом трьох годин про ситуацію на Близькому Сході та в Україні. Також повідомлялося, що Сі Цзіньпін назвав російського диктатора Володимира Путіна, який перебуває з візитом у Пекіні, «старим другом» і запропонував ініціативу зі створення «альтернативної моделі розвитку для світу».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...