"Це гарний піар-хід, людям сподобається": Чиновникам та депутатам всіх рівнів заборонили покидати Україну, - нардеп Гончаренко

Народний депутат від Європейської Солідарності Олексій Гончаренко повідомив, що чиновникам та депутатам всіх рівнів заборонено покидати Україну, передають Патріоти України.

«Пару годин тому на пости прикордонників розіслали вказівку про заборону на виїзд всіх чиновників та депутатів за кордон. Всі, хто намагаються перетнути кордон, зупиняються, і очікується рішення ОП (Офіс Президента — ред) по кожному з них», — написав депутат у своєму Telegram.

За його словами, «Андрій Єрмак (глава Офісу Президента — ред) особисто в телефонному режимі дозволяє чи блокує виїзд чиновників та депутатів». «Це гарний піар-хід і думаю, він сподобається людям. Єдине, хочу написати ось про що. Уявіть собі, 40-мільйонна країна під час найбільшої війни в Європі, а голова ОП вирішує — чи можна виїхати комусь за кордон. Це неправильна історія. Просто системно не правильна», — підкреслив Гончаренко.

Депутат вважає, що потрібно створити процедуру дозволу виїзду за кордон і карати тих, хто її порушує, і резюмує, що «держава не може функціонувати по телефону».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...