“Це пиз*ець, Ілюхо”: Як місцеві реагували на вибухи в Севастополі (відео)

Через ракетний удар по судноремонтному заводу у тимчасово окупованому росіянами Севастополі ніч на середу, 13 вересня, виявилася для жителів міста вельми неспокійною, зазначають Патріоти України.

Річ у тім, що цього разу удар по стратегічному об'єкту загарбників завдали не дронами-камікадзе, а, як стверджують у міноборони РФ, крилатими ракетами. Унаслідок їхнього влучання по заводу прогриміли кілька потужних вибухів, після чого в небо здійнявся величезний вогняний гриб.

При цьому, судячи з відео, якими місцеві жителі діляться у соцмережах, у багатьох із них це видовище викликало досить неоднозначну реакцію, одночасно схожу як на жах, так і на захоплення побаченим.

“Пиз*ець, їб*ть, нах*й! Їб*ть, бл*. Їб*ть, нах*й! Їб*ть, нах*й, бл*. Їб*ти, су*а! Це пиз*ець, Ілюхо. Яке, нах*й, буває”, — прокоментував вибухи у Севастополі один з очевидців.

Нагадаємо, українська розвідка підтвердила, що під час атаки по Севастополю були уражені два російські судна. Йдеться про влучання у великий десантний корабель та підводний човен Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...