Ця сильна молитва в день Успіння Богородиці допоможе виконати найзаповітніші бажання

Молитва в день Успіння Пресвятої Богородиці, 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) , має особливу силу. Цей день приурочений до завершення земного і початку небесного вічного життя Діви Марії, яка дала світові Спасителя, передають Патріоти України.

Вважається, що Богородиця піклується про всіх людей на світі. Вона відповідає на щирі молитви і дарує нам своє заступництво. Як правильно сформулювати своє прохання у це велике свято - читайте в матеріалі.

Що попросити та в яких випадках звертатися до Богородиці

На Успіння Богородиці люди просять захисту і допомоги. А перед іконою Діви Марії моляться (і не тільки у свято, але і в інший день):

  • щоб зміцнити віру;
  • позбутися страху перед фізичною смертю;
  • якщо чоловік або хтось з його близьких хворий;
  • коли потрібна духовна допомога в боротьбі зі згубною пристрастю/звичкою;
  • якщо людину обмовили і їй потрібен захист.

Ці слова молитви зроблять прохання до Богородиці дуже сильним

В народженні дівицтво зберегла єси, в успінні світу не залишила єси, Богородице, преставилася єси до Живота, Мати сущі Живота: і молитвами Твоїми избавляєши від смерті душі наша.

Величаємо Тя, Пренепорочная Мати Христа Бога нашого, і всеславноє славимо Успіння Твоє.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...