"Цілком красиво пристебнути Семенченка до тих, хто реально під судом по лівим звинуваченням. Типу Ріф-2", - позивний "Лєнтяй"

"А я подивлюся що буде. Від Семена я очікував чогось подібного, безсумнівно. Коли людина стає відомою на хвилі загальної боротьби за свою країну, але швидко переходить до процесу максимальної монетизації (і політичної в тому числі) цього - це називається "купити квиток", - пише військовий Гліб Бабич у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Я не хочу обговорювати Семена на війні - цим є кому займатися з обох сторін Семена. Але те, що перші ластівки того, що він діє в якусь свою сторону - були ще там. А потім його дії стали методичними. І країни в них не було. Хоча згадувалася вона два рази на фразу.

Більш того. Вся його діяльність стала однозначно спрямованою на розрив того, що я вважаю правильним шляхом України. А що є Україна Семенченко - я навіть аналізувати не хочу. Що б це не було - це спочатку мертво або покалічено. Це як на міну наступити.

І саме до цеї міни завжди тягне Семен. Коли у людини є комплекс Наполеона - це погано. Коли сама людина є додатком до цього комплексу - це треш. Але зате його легко можна грати кому завгодно.

Чи можуть виявитися звинувачення серйозними і незаперечними? Можуть запросто. Семен до подібного йшов давно. Просто потрібен був той, хто підштовхне і профінансує. А таких - маса. І бабуся за спиною.

І "суспільний запит" від любителів простих рішень на "хлопців, що прийдуть і порядок наведуть" - менше не стає. Ну так, щоб хунта, швидко всіх розстріляти, а потім - заживемо.

Семен на роль глави хунти підходить погано. Але сам так точно не вважає. Тому створення власного "Вагнера", який обкатується там де заплатять - цілком логічний крок.

Шкода, що серед тих 150 людей швидше за все виявляться і ті, з ким я не відмовлюся опинитися в одному окопі, в разі чого.

Поставки з росії - цілком реальна фігня. Насправді, це складно тільки на перший погляд - вам скаже це будь-хто, хто мав досвід поставок запчастин з Росії до війни. І, до речі, це річ неминуче необхідна, на жаль.

Але одна справа, коли ці схеми плете держава. А коли цим займається старий викривач-"редутнік" - це зворушливо і дивно.

Може це бути правдою? Може.

А чи може все це виявитися повною нісенітницею? Та запросто!

Я поважаю СБУ, і знаю як вони можуть працювати. Тому відео дивне. Не по рівню. Може СММщік поганий виявився. Може спеціально так - щоб на реакцію подивитися.

Бо якщо справа доказова - не має сенсу створювати "блокбастер". Може тому і не створювали, бо все ясно - як день.

А може і завдання у цьому всьому - не те.

Мене інше турбує. Якщо все це виявиться лажей - це швидше за все лажа спланована. Під загальну партитуру.

Цілком красиво пристебнути Семена до тих, хто реально під судом по лівим звинуваченням. Типу Ріф-2.

З усім антуражем - судами, протестами, недолугими рішеннями феміди і прокурорським свавіллям.

Зі щасливим крахом всього цього в кінці. І звільненням "в'язнів-патріотів".

Це запросто може бути, якщо нам вирішили викувати нового героя. Ну як, викувати - дістати із запиленої скрині. Обтрусити, прокачати - і віддати споживачеві.

І, повірте, поведеться на це багато хто. Хоча, може бабуся (а там обов'ясково є хоч якась бабуся) - просто облажалася. Поки це все конспірологія.

Але все, що робить Семен в останні роки - має стійкий запах грошей і розвалу. Тому - все можливо.

Як і те, що все це для нього організували виключно, щоб обліпити доказами і здати. Бо не шкода. Як жорстке попередження бабусі - онуку. Мовляв, наступного разу буде потужнішим, і скінчиться не так.

Тому, мені навіть цікаво як це буде розвиватися. Хто буде ходити під суди. Як це буде. Що буде в суді. І навіть - хто буде гучніше всіх кричати - винен! Ще до всяких дій і рішень.

Шкода мені Семена? Ні.

Чи хочу я (в будь-якому випадку) абсолютної справедливості в його справі? Так.

Чи може бути в результаті щось хороше і світле? Ні.

Чи є в мені хоч крапля співчуття?

Є. При самому серйозному розкладі - мені буде дуже шкода тих, кого Семен "потягне" за собою. З нормальних, але дезорієнтованих їм хлопців. При будь-якому результаті справи.

А поки я чекаю появу тега free_semenchenko

Шоу, судячи з усього, нас чекає обов'язково.

P.S. Хоча... Зачекайте. Вони ще можуть виявитися "таємними агентами" - разом з Шевченко. Досвід є".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...