Ціна питання - майже 10 тисяч доларів: На продаж виставили ексклюзивний "Запорожець" (фото)

В даний момент «Запорожців» залишилося не так багато. Власники цих раритетних авто активно розпродають їх на автомобільних майданчиках. Хто колекціонерам, а хто на запчастини.

У мережі виставили на продаж незвичайний «Запорожець». Вартість раритетної машини оцінили в 9,5 тис. доларів, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що в першу чергу «Запорожець» так дорого оцінили зважаючи на його ексклюзивності. Власник зберіг первісний вигляд автомобіля. Крім того, цей «Запорожець» практично без пробігу.
Згідно з оголошенням, цей автомобіль був випущений в 1991 році, його пробіг склав всього 79 км. Зараз «Запорожець» знаходиться в Росії. Власник «прокачав» не тільки екстер'єр машини, але і салон.

Автомобіль оснащений 1,2-літровим бензиновим двигуном V4, який дозволяє розвивати максимальну швидкість 118 км/год. Також умілець пофарбував кузов в білий колір, а салон обшив бежевим кожзамом.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...