Творець був на борту: В Підмосков'ї розбився унікальний літак-амфібія (фото)

У Підмосков'ї країни-агресора Росії зазнав катастрофи літак-амфібія. Про це 9 вересня проінформувала в Telegram Московська регіональна транспортна прокуратура, передають Патріоти України.

"9 вересня 2024 року неподалік аеродрому "Ватуліно" в місті Руза Московської області зазнав аварії літак-амфібія RA1240G. [...] Причини й обставини інциденту встановлюють", – ідеться в повідомленні.

Відомство опублікувало фото й відео з місця авіатрощі.

Раніше Telegram-канали повідомили, що в Підмосков'ї під час випробувального польоту розбився літак Ан-2, загинуло двоє людей, які перебували на борту. "Медуза" пише, що літаку "Алекс-251", про який написала московська прокуратура, 2011 року надали сертифікат одиничного екземпляра повітряного судна, а 2013 року він успішно пройшов заводські випробування.

Видання Msk1 стверджує, що одним із загиблих під час аварії був 67-річний творець літака Олексій Танцирьов. Другий загиблий, за даними Telegram-каналу Baza, – льотчик-випробувач Олександр Іванов. Літак упав на кукурудзяне поле під час тестового польоту після ремонту, пишуть російські пабліки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ох*їтельно просто. Спасибі, міністерство оборони": Окупанти перевірили якість своїх бронежилетів і сильно розчарувалися (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 14:50

Російські військові вирішили перевірити, наскільки надійний захист може забезпечити бронежилет Моноліт від НВО Спеціальних матеріалів (Санкт-Петербург) і виявилися дуже розчаровані результатом випробувань. Відео з перевіркою вилучених із нього плит опр...

Відбувається поступове виведення наших підрозділів зі східного берега річки Вовча на Донеччині, - військовий експерт

вівторок, 10 вересень 2024, 13:54

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що через загрозу оточення українські воїни почали виходити з ризикованої ділянки на східному березі річки Вовча на Донеччині, передають Патріоти України. "Коли ми го...