У Бєлгороді страшенна бавовна: Сильна пожежа та чути вибухи на військових складах (відео)

У Бєлгороді спалахнула сильна пожежа та чути вибухи (відео)

У російському Бєлгороді знову «бавовна». Місцеві Telegram-канали повідомляють про пожежу та детонацію.

На відео видно, як у небо підіймається густий дим. Місцеві групи повідомляють про приліт у підстанцію.

Як уточнюється, якимсь чином поблизу прикордонного з Україною обласного центру, з околиць котрого регулярно відбуваються варварські обстріли Харкова, здетонував склад з боєприпасами.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков в телеграмі підтвердив підрив складу боєприпасів.

"У селищі Бєлгородського району внаслідок обстрілу ЗСУ (!.-ред.) підірвано склад із боєприпасами. Відбулася їхня детонація. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає", - пише Гладков.

Російський чиновник додав, що жителів евакуюють на безпечну відстань.

В Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ також повідомили, що біля Бєлгорода вибухнув арсенал, але не визнають свою причасность до інциденту.

"Внаслідок "необережного поводження з електронагрівними приладами" здетонував черговий склад БК", - повідомив Стратком ЗСУ.

Отже "Бововнятко" як бачимо сміливо розповсюджує свої "пустощі" не лише на анексовані Путіним території, але і на корінні землі росії. При цьому етично обираючи суто воєнну інфраструктуру, на голови цивільних бєлгородчан сиплються лише підбиті в різний спосіб російські ракети.

Раніше повідомлялося, що у селі Тьоткіне Курської області РФ сталася «бавовна». Внаслідок атаки було серйозно пошкоджено підстанцію в Попово-Лежачах. Попово-Лежачі та Тьоткіно повністю знеструмлені. 11 жовтня у Бєлгородській області горіла підстанція та зникло світло.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...