У Бєлгородській області РФ видали, що відбили чергову "терористичну атаку" України

У Бєлгородській області Росії ввечері в неділю, 17 вересня, пролунали вибухи. У країні-агресорі видали, що регіон атакував безпілотник, який нібито збила російська ППО. В атаці представники окупантів, як завжди, звинуватили Україну. Як заявив губернатор області В'ячеслав Гладков, вибух пролунав у Бєлгородському районі близько 20:40 (за московським часом), передають Патріоти України.

Росіянам знову примарився "БПЛА літакового типу", який "збила система ППО". Як стверджує Гладков, постраждалих та руйнувань нібито немає, проте на місце екстрено виїхали оперативні спецслужби.

Вони "уточнюють інформацію про наслідки землі". У міністерстві оборони країни-агресора також підтвердили атаку БПЛА і видали, що "припинено спробу київського режиму зробити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації".

Там додали, що безпілотниа було знищено над Бєлгородською областю. Зазначимо, що 16 вересня у Росії теж скаржилися на "терористичну атаку київського режиму". За версією російського міністерства оборони, йдеться про два безпілотники літакового типу, які намагалися атакувати на території РФ якісь об'єкти.

БПЛА нібито були збиті над Калузькою та Тверською областями РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...