У Бундесвері назвали недоліки дій українських Збройних сил під час контрнаступу, - німецькі ЗМІ

Збройні сили Німеччини навели помилки, яких, на їх погляд, припускаються ЗСУ під час контрнаступу. Зокрема, на думку німецьких військових, українські бійці невірно використовують опановані на Заході методи ведення війни. Про це пише Bild, із посиланням на секретні документи Бундесверу, передають Патріоти України.

Так, військові Бундесверу наводять головні недоліки Збройних сил України, а саме, розділення бойових підрозділів, через що "не проглядається спільне ведення бою".

"Це не лише збільшує небезпеку дружнього вогню, тобто вогню у відповідь з боку власних військ, а й в напрямку головного удару відсутні маневрені підрозділи для розгортання наступу або встановлення вогневої переваги, – заявляють в Бундесвері.

Через те, що Україна розбиває бригади, які готувалися на Заході, на групи по 10-30 солдатів, які стають ізольованими від решти бійців та техніки, ані західна підготовка, ані краще озброєння, ані велика кількість наявних солдатів не мають значення.

Ба більше, критично у Бундесвері висловились щодо навчання досвідчених українських військовослужбовців, які, за їхніми словами, гірше засвоюють принципи західної підготовки або взагалі не беруть в ній участь.

У Бундесвері також зазначили, що командний склад ЗСУ демонструє "іноді значні недоліки на відповідному рівні в керівництві та застосуванні командних процесів, що призводить до частково неправильних і небезпечних рішень". "Ці чинники – розділення бригад і відсутність належної підготовки в командного складу – можуть пояснювати повільне просування українських сил під час контрнаступу", – йдеться в Bild.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СБУ затримала топ-менеджера Енергоатома на хабарі у 100 тисяч гривень - ЗМІ

субота, 28 вересень 2024, 19:43

Директора з контрольно-ревізійної роботи Енергоатому Олександра Скопича затримала Служба безпеки України за отримання хабара у розмірі 100 тисяч гривень. Про це повідомив редактор проєкту Наші гроші Юрій Ніколов із посиланням на джерело в СБУ, передают...

Рух довелось призупинити: На залізничному мосту в Росії стався вибух

субота, 28 вересень 2024, 19:29

У суботу, 28 вересня на залізничному мосту в Самарській області Росії стався вибух. Про це повідомив Telegram-канал Baza, передають Патріоти України. В результаті вибуху було пошкоджено дві бетонні конструкції, які підтримують залізничне полотно. За сл...