У Кличка крадуть метро: Приватний виконавець хоче обманом заволодіти коштами підприємства, що прокладає підземку на Виноградар, - ЗМІ

Співробітники Комбінату виробничих підприємств АТ “Київметробуд” розповіли, як приватний виконавець Іванов Андрій Валерійович за допомогою шахрайської схеми та попередньої змови хоче заволодіти коштами комбінату, повідомляють Патріоти України з посиланням на ASPInews.

“Підприємство ТОВ “Дім будівельних матеріалів” зі статутним фондом 2 тисячі гривень скористалося зміною керівництва АТ “Київметробуд” та, підробивши документи, звернулось до господарського суду Києва з метою стягнути з метробудівців неіснуючий борг на суму 5 мільйонів гривень за роботи, які ніколи не проводилися. Дивно, але суд виніс рішення на користь ТОВ”, – пояснили співробітники Комбінату.

Юристи “Київметробуду” звернулись до правоохоронних органів з заявою про шахрайство, але ділки знайшли так званого “приватного виконавця” Іванова Андрія Валерійовича. За новим законодавством таких виконавців стало багато й діяльність частини з них вже схожа на оборудки чорних колекторів.

“Іванов, щоб заробити 500 тисяч гривень шахрайських коштів, навіть не читав ухвалу суду, де вказано стягнути кошти з одного підприємства з іншим ідентифікаційним кодом, але в виконавче рішення він вписав зовсім інше підприємство з другим кодом! Про що підприємство заявить до правоохоронних органів про факт шахрайських дій для заволодіння коштами в особливо великих розмірах, перевищення даною особою своїх службових повноважень. Також метробудівці звернулися до Мін’юсту про скасування дозволу на виконання Івановим даного виду діяльності, – повідомили робітники. – На скрінах документів видно, що в ухвалі суду вказане одне підприємство, а у виконавчому провадженні – зовсім інше”.

Співробітники Комбінату виробничих підприємств, серед яких є демобілізовані воїни АТО, пообіцяли найближчим часом прийти до офісу Андрія Іванова та поставити йому питання: чому він не бажає жити та працювати за законом?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...