У Криму лежить карта програшу Росії, там закопаний ключ до перемоги України, - Сотник

Втрата Росією тимчасово окупованого Кримського півострову принесе перемогу Україні у війні, впевнений редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник і публіцист Олександр Сотник. В інтерв'ю "Главреду" він зазначив, що Путін так просто не піде із Запоріжжя. Він обов'язково помститься, передають Патріоти України.

"Недарма зараз примусово евакуюють працівників Запорізької АЕС. Путін буде провокувати аварію на ЗАЕС, і це буде називатися "не діставайся ж ти нікому!". Це дуже погано. Не хочу сіяти панічних настроїв, просто попереджаю - до цього потрібно бути готовими", - пояснив Сотник.

За його словами, з "жестом доброї волі" на Херсонщині буде простіше: "З приводу втрати Запоріжжя і Херсонщини "совки" скажуть: "Ну і добре, не дуже-то й треба". Тим більше, як ви правильно відзначили, Путін навіть у промові на параді ці регіони не згадав". Також Сотник не розуміє, навіщо Росія окупувала Донбас:

"Це ж ще один дотаційний зруйнований Регіон. А на кой ляд він тоді потрібен? Росії шахти потрібні, без донецького вугілля ніяк? Це ж дурниці!",- вважає Сотник.

Також він підкреслив, що для України буде важливо звільнити саме Крим, оскільки це стане точкою у війні. "У Криму лежить карта програшу Росії. Я розумію, чому зараз ЗСУ фокусуються саме на Кримському півострові – там закопаний ключ до перемоги", - підсумував Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...