У Криму створюються передумови для звільнення півострова: Коваленко розкрив подробиці

У Криму ведеться планова робота зі знищення об’єктів російських окупантів, зокрема, складів з боєприпасами, що є необхідною передумовою для звільнення півострова. Про це в ефірі телеканалу FREEDOM заявив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

За його словами, на території тимчасово окупованого півострова Крим зараз дійсно ведеться планова робота зі знищення об’єктів, таких як склади з боєприпасами, паливно-мастильними матеріалами і не тільки, а також низки інших об’єктів.

“Цей процес відбувається, адже півострів Крим є невіддільною частиною України, яка тимчасово окупована росіянами. Відтак, для створення передумов до звільнення півострова необхідно провести певний комплекс дій. Серед них і знищення подібного роду об’єктів”, — розповів Олександр Коваленко.

До того ж, додав він, з цих об’єктів йде забезпечення всім необхідним південного угруповання російських окупаційних військ у Запорізькій області й Лівобережній частині Херсонської області. “Крим виконує роль транзитного логістичного хабу, через який провозять все матеріально-технічне забезпечення російських окупантів. Воно осідає частково в Криму, а частково одразу відправляється на материковий південь України. Власне, те, що осідає, має бути знищеним”.

Експерт вважає, що росіяни використовують туристів у цьому випадку більшою мірою як прикриття, звичайно ж: “Але якщо вже зовсім відверто — на території Криму така величезна кількість об’єктів, які слід ліквідувати, що туристи якось не сильно вплинуть як прикриття для цих об’єктів. Вони розташовані не тільки, наприклад, у районах дійсно туристичних, а й, наприклад, у центрі Криму або на півночі Криму”.

“Безумовно, це все свідчить про те, що там туризму особливо немає на сьогодні, і там можна цілком успішно знищувати такі об’єкти, не задумуючись про якісь жертви”, — резюмував Олександр Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Контрнаступ путіністів на Курщині провалився. ЗСУ просуваються вперед. Експерт назвав нову загрозу для ворога (мапа)

неділя, 29 вересень 2024, 18:19

Після більш ніж місяця від початку Курської операції ЗСУ окупаційні сили країни-агресора Росії здійснили спроби контрнаступу у бік Снагості, однак вони виявилися невдалими. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, інформують Патріоти України з...

Чимало людей відчуває екзістанціональний острах з приводу можливості нанесення удару ядерною зброєю... пуйлом по Україні - Костянтин Машовець

неділя, 29 вересень 2024, 17:52

Ну, давайте розберемось... . Значить у ри-фи є цілий ряд засобів ураження, які можливо віднести до категорії "ядерна зброя"... . Однак, вся вона за своїм масштабом застосування, умовно поділяється на 2 великих категорії . СТРАТЕГІЧНА ядерна зброя (С...