У київському метро несподівано виявили рекламу... російського сайту (фото)

У одному з вагонів Київського метрополітену пасажири помітили рекламу російського сайту. Наліпка була приліплена над схемою метрополітену. Поїзд із зазначеною наліпкою курсував на синій гілці метрополітену, повідомляють Патріоти України.

У Мережі задаються питанням: як це розуміти? Та адресують його метрополітену. І, справді, навіщо у київському метро реклама російського сайту, який займається розробкою та виготовленням електроніки для ворожої Росії.

Хто саме прикріпив рекламу та з якою метою – невідомо. Але багатьох насторожила поява такої наліпки. Тим більше на фоні того, що влада заявляє про посилення заходів безпеки у столиці. У КП "Київський метрополітен" одразу відреагували на інформацію про наліпку з рекламою російського сайту.

"Наліпку одразу зняли у вагоні, який курсував по синій гілці. Наші співробітники оглянули всі вагони на наявність подібного. Інших немає, перевірили", - повідомили у КП "Київський метрополітен".

У столичній підземці додають, якщо пасажири зафіксують щось подібне, то їм варто одразу сповістити про це через переговорний пристрій "пасажир-машиніст" або поінформувати співробітників метрополітену написавши на сторінку київського метро у Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...