У літак з відомим голлівудським актором вдарила блискавка

Відомий актор і зірка "Інтерстеллара" Меттью Макконахі ледь не потрапив в авіакатастрофу. У літак, на борту якого він летів разом зі своєю дружиною Камілою Алвес, вдарила блискавка, інформують Патріоти України.

Дружина Макконахі показала у своєму Instagram відео з літака. Вона також розповіла, що вони летіли з США до Німеччини. За словами Алвес, повітряне судно раптово впало з висоти 4 тисячі футів. Вона також додала, що це сталося через те, що літак потрапив у сильну зону турбулентності.

"Все літало всюди. З поваги до конфіденційності тих, хто мене оточує, це все, що я показую, але в літаку був хаос... Дякуючи богу, всі живі і в порядку", - написала в описі під відео Альвес.

Однак, як повідомляє Mirror, насправді в літак вдарила блискавка. Через це судно різко втратило висоту і опинилося в зоні турбулентності. Видання знайшло в мережі пост жінки, чоловік якої нібито був на тому ж борту. Вона писала: "люди, у яких не були пристебнуті ремені безпеки, постраждали, в основному, тому, що це було несподівано, блискавка сильно вдарила по літаку".

Дружина Макконахі також розповіла, що в результаті інциденту в літаку постраждали 7 осіб. Вона і її чоловік-актор травм не отримали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Бесы разрушили Десятинный храм": Російська пропагандистка влаштувала істерику через знесення МАФу УПЦ МП

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:31

У ніч на п’ятницю, 17 травня, у Києві було знесено малу архітектурну форму Московського патріархату в Україні, історія якої складає майже 20 років. Природно, російські пропагандисти влаштували з цього приводу істерику, передають Патріоти України. Зокре...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...