У мережі обурилися забрудненій пляшками річці на Закарпатті

Після недавніх повеней на Західній Україні в річках плавають купи сміття.

У Закарпатській області, на річці Боржава, рятувальники активним чином займаються очищенням річкових вод від сміття. Про це, в понеділок, 3 серпня, повідомили представники прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

За інформацією рятувальників, станом на початок серпня в річці вже зібралося понад 110 кубічних метрів сміття. Також наголошується, що затор утворився в результаті червневого паводка.

"Роботи тривають. До ліквідації наслідків пробки залучені три одиниці техніки та 10 рятувальників, а також плавзасоби", - розповіли в ДСНС.

"Ідіотам неможливо співчувати. Одна надія - на природний відбір", "Нехай насолоджуються повенями, зроблені своїми руками", "Не переживайте. Нехай або змиє, або ж приберуть нарешті власне лайно. Мене цілком будь-який варіант влаштовує", "Давно вже. Люди й не звикли правильно викидати сміття, і нікуди його там викидати. Найгірше, що від цього лайна страждають і хороші люди, хто не смітить ні у себе, ні де-небудь ", - написали обурені користувачі Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...