У Путіна тріснуло кримське дзеркало - брехати погано, - Портников

Коли я чую коментарі російських керівників та пропагандистів щодо подій у Білгородській області, я відразу ж згадую 2014 рік, захоплення Росією Криму та частини Донбасу. Звісно, це ніякі не партизани і навіть не диверсанти – пояснює своїм глядачам російське телебачення. Звичайно ж, це "київський режим" та його "заокеанські покровителі" – закипає від гніву у В'єнтьян заступник голови російської Ради безпеки Дмитро Медведєв. Але, якщо погодитися з цією логікою, хотілося б поцікавитися і у Медведєва – він на той час був прем'єр-міністром Російської Федерації, і у російських пропагандистів – вони й тоді проводили свої шоу головними каналами Росії – що ж це було в Криму 2014 року році, пише для Радіо Свобода Віталій Портников.

Тоді російське керівництво та російське телебачення в один голос запевняли весь світ, що жодних російських військовослужбовців у Криму немає і не може бути. "Ввічливі зелені чоловічки" - це ж треба було таке придумати! Що озброєні люди, які оточили казарми українських військових у Криму, – це просто "партизани", "самооборона Криму". Що Росія поважає територіальну цілісність України, тільки ось влада у Києві захопила "хунта", і прості кримчани "проти перевороту".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...