У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова Офісу президента Андрій Єрмак, - Бутусов

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак.

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак.

За «політичну діяльність» Зеленський відправив Залужного послом у Британію, але Єрмака за таке Зеленський нікуди відправити не посміє - бо Єрмак йому цього не дозволить. Для нас великий ризик, що Єрмак - політичний авантюрист, тісно повʼязаний з РФ, який дахує найбрудніші корупційні схеми у владі, суддів, силовиків, митницю, податкову, фактично вирішує долю країни у таких важливих питаннях.

Саме Єрмак брехав усій країні про всеосяжне перемирʼя, а фактично діяв в інтересах Росії, системно зриваючи підготовку до війни, зриваючи усі оборонні заходи. Безвольний та несамостійний Зеленський при всесильному сірому кардиналі Єрмаку - це повна імпотенція та безвідповідальність влади, і у новому рейтингу Time це бачить увесь світ.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...