"У росіян ППО дірява": Експерт назвав мету атак безпілотників на Москву

Військовий експерт Владислав Селезньов заявив, що головна місія, покладена на українську армію в межах наступу, - це знищення ворожого військового потенціалу, складів із боєприпасами, бронетехніки, озброєнь, логістичних центрів, маршрутів, а також командних пунктів, пунктів управління та зв'язку та центрів ухвалення рішень, передають Патріоти України.

"Історія з Москвою – це якраз про центр ухвалення рішень та про об'єкти, які відповідають, зокрема, за планування та організацію певних бойових операцій. Адже приліт одного з дронів стався неподалік від будівлі міністерства оборони РФ. Там розташований головний ситуаційний центр збройних сил РФ, а також специфічні підрозділи кіберзахисту головного управління генштабу", - сказав він інтерв'ю OBOZREVATEL.

Селезньов зазначив, що те, що вибухи припали на район Москви, що найбільш охороняється, – це очевидно. "А отже, у росіян ППО дірява, її можна і потрібно продавлювати, здійснюючи масовані атаки на важливі військові об'єкти", - сказав він.

Ескперт закликав ставитись дуже серйозно до будь-якої повітряної тривоги. "З них станеться завдати якогось капосного удару по житлових кварталах у Києві. Такого виключати не можна. Вони підлі та зовсім не зважають на втрати серед мирного населення, громадян України", - додав аналітик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прямо під час марафону "Мости Владивостока": У Росії помер головний штурман Тихоокеанського флоту (відео)

субота, 28 вересень 2024, 20:21

Головний штурман Тихоокеанського флоту помер під час марафону «Мости Владивостока». Капітану 1-го рангу Євгенові Витютнєву стало зле 28 вересня під час забігу, він зійшов з дистанції. Йому терміново знадобилася допомога медиків. Однак реанімувати війсь...

СБУ затримала топ-менеджера Енергоатома на хабарі у 100 тисяч гривень - ЗМІ

субота, 28 вересень 2024, 19:43

Директора з контрольно-ревізійної роботи Енергоатому Олександра Скопича затримала Служба безпеки України за отримання хабара у розмірі 100 тисяч гривень. Про це повідомив редактор проєкту Наші гроші Юрій Ніколов із посиланням на джерело в СБУ, передают...