"У Середньовіччі акторів вважали "слугами диявола": Путінський "філософ" Дугін вимагає заборонити у РФ коміків

На тлі дедалі більшого закручування гайок у РФ під приводом боротьби за так звані «традиційні цінності» автор фашистської концепції «руского міра» Олександр Дугін зажадав заборонити коміків. Такою ідеєю він поділився у себе в Telegram-каналі, заявивши, що з гумором «треба зав’язувати», передають Патріоти України.

«Це якесь непотребство. Нас намагаються розважати патологічно тупі люди, повністю позбавлені почуття гумору. Це як безперервна „вечеря з ідіотом“, публічна демонстрація відсутніх органів. Дивитися і слухати соромно і гидко», — поскаржився Дугін.

Свою позицію він вирішив обґрунтувати, зокрема й тим, що президент України Володимир Зеленський теж колись був коміком, а вони, мовляв, «у гонитві за оплесками можуть зайти так далеко, як ніхто інший». Однак на цьому потік хворої свідомості одного з головних ідеологів режиму Володимира Путіна не вичерпався. За його словами, «головою гільдії гумористів» і «покровителем блазнів» є не хто інший, як сам «Диявол».

«У Середньовіччі акторів вважали „слугами диявола“. Мабуть, якийсь резон у цьому був. Причому середньовічні актори — на відміну від шляхетних античних греків, які цінували у театрі високий дух міфу і трагедії - зазвичай вдавалися до низинних жанрів. Скорчать пику, посміються зі шляхетного стану, вивергнуть обсценну тираду, зроблять непристойний жест — простолюдини регочуть. Вони відкривали щілину у пекло», — заявив Дугін.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відбувалися стрілкові бої з міста, але в Часів Яр ворог не зайшов, - Кирило Сазонов

четвер, 9 травень 2024, 12:27

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "У Часів Яр росіяни не зайшли, хоча два тижні активно намагалися. ...

Бацька та його шпіц Умка: Хто з президентів приїхав на "парад побєди" у Москві

четвер, 9 травень 2024, 11:59

На "парад перемоги", 9 травня, в столицю країни-агресора Москву приїхали представники країн "третього світу" і собака Олександра Лукашенка - шпіц Умка. Про це повідомляє низка Telegram-каналів, передають Патріоти України. "Почесними гостями на військов...