У сина експрезидента "Мотор Січі" Богуслаєва знайшли нову нерухомість у Франції, - журналістське розслідування

У сина колишнього президента Мотор Січі В’ячеслава Богуслаєва є майно на Лазурному узбережжі у Франції. Про це сказано в розслідуванні проєкту Схеми, опублікованому в четвер, 25 травня, передають Патріоти України.

За даними Схем, Олександр Богуслаєв (ексзаступник голови наглядової ради Мотор Січі) разом із бізнес-партнером Сергієм Шинкаренком є бенефіціаром фірми SCI Saint Petr, на яку записано квартиру, підвал, паркомісце та гараж у ЖК Parc Saint Paul у Валлорісі (регіон Прованс-Альпи-Лазурний берег). Вартість майна — близько 800 тисяч євро.

Раніше Схеми повідомляли, що на фірму Богуслаєва-молодшого і Шинкаренка також записано будинок на бульварі Едуарда Восьмого в Ніцці вартістю 1 млн 620 тис. євро. За інформацією розслідувачів, син В’ячеслава Богуслаєва — бенефіціар низки компаній у Франції, які володіють нерухомістю на Лазурному узбережжі. Загальна вартість нерухомості — 6 млн євро (майже 250 млн грн). Богуслаєв і його син не відповіли на запити журналістів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...