Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України.

У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі допомоги Україні, Feloni Aero готова надати "передові рішення для зміцнення інфраструктури безпеки України". "Завдяки непохитній підтримці з боку уряду Сполучених Штатів, яку було надано в нещодавньому законопроєкті про витрати, ми готові зробити свій внесок в оборонні зусилля України, поставляючи сучасні збройні БПЛА, які змінюють парадигму сучасної війни", - сказав Тодд Данфі, CEO Feloni Aero.

Які характеристики дронів

Безпілотник Felon 1.0 оснащений потужною 5,56-мм системою озброєння, яка надає операторам можливість вражати цілі з хірургічною точністю з безпечної відстані. Він підходить для розвідувальних місій, охорони периметра чи контртерористичних операцій.

Дрон FelonX здатний нести ракету Spike з "безпрецедентною ефективністю та точністю". "Компактний, але потужний, FelonX може похвалитися винятковою вантажопідйомністю, що дозволяє легко інтегрувати мініатюрну ракетну систему Spike", - зазначено в описі на сайті компанії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потери российской авиации и перспективы выдавливания ВКС РФ - Злий Одесит

середа, 22 травень 2024, 2:35

Российская Черноморская флотилия была окончательно выдворена из временно оккупированного полуострова Крым – и это стало безусловной победой Украины в Черном море, которая имеет продолжение уже в вопросе добивания остатков в АРК и перспективы прессинга ...

Зірвали удар по росії! Ми були готові перевернути фронт. Американці здивували рішенням - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 1:45

Чому саме далекобійна зброя критично важлива для України? Західні партнери поступово дають дозвіл на використання своєї зброї по військових обʼєктах РФ, але США ще не готові до таких рішень. Чого саме боїться Байден? Про це та інше у відео . 00:00 Пуб...