Українська співачка-зрадниця розмріялася про повернення до рідної Одеси

Співачка-зрадниця Регіна Тодоренко розмріялася про повернення до рідної Одеси. Про це виконавиця розповіла в Instagram-stories, передають Патріоти України.

Зокрема, користувачі поцікавилися у неї, чи збирається вона коли-небудь приїхати до Одеси, на що Тодоренко з упевненістю відповіла: "Так, звісно". Також співачка-зрадниця, яка зараз проживає в Росії, опублікувала архівний кадр, де вона з молодшим сином позує у центрі українського міста.

Хоч Тодоренко й мріє приїхати до Одеси, утім мовчить про злочини окупантів на українських землях. Коли Росія нещодавно завдала ракетного удару по її рідному місту, виконавиця розважалася з російськими артистами-путіністами, які підтримують війну.

Та й сама Регіна не висловилася про російське вторгнення в Україну. Коли окупанти розпочали повномасштабну війну, співачка-зрадниця цитувала наратив про "братські народи, які мають помиритися". А згодом взагалі почала поводитися, ніби нічого не відбувається і російські військові не вбивають невинних українців та не знищують їхні домівки.

Нині артистка перебуває у РФ. Там вона продовжує заробляти кроваві рублі, сплачує податки, які йдуть на фінансування війни в Україні, та отримує премії та нагороди від країни-агресорки. До речі, за мовчазну підтримку російського вторгнення РНБО у жовтні минулого року запровадила санкції проти співачки-зрадниці Регіни Тодоренко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поки тільки попередник Раїсі Махмуд Ахмадінежад оприлюднив безадресну "поховальну молитву", яку всі зрозуміли як заяву про смерть президента, - Голобуцький

понеділок, 20 травень 2024, 0:00

"Поки тільки попередник Раїсі Махмуд Ахмадінежад оприлюднив безадресну "поховальну молитву", яку всі зрозуміли як заяву про смерть Раїсі. Всі решта "висловлюють глибоку стурбованість" і подібне", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторін...

Корупціонери втратять владу: Старець Кирило напророкував перемогу України і період змін (відео)

неділя, 19 травень 2024, 23:41

Пророцтво старця Кирила свідчить, що 2024 року в Україні розпочнеться період змін. Прогноз старця був оприлюднений на Youtube, передають Патріоти України. . На початку червня ворожі сили планують масштабний наступ на Харківщину. Однак усі плани Росії ...