Українська телеведуча розповіла, як Галкін та Пугачова... втекли від неї у Юрмалі

Ведуча Наталія Мосейчук на своєму YouTube-каналі "Мосейчук+" розмістила анонс інтерв'ю з відомою латвійською співачкою Лаймою Вайкуле, яке вийде вже цієї п'ятниці, 15 вересня, передають Патріоти України.

Нещодавно Мосейчук була у Юрмалі, куди вони зі знімальною групою приїхали одразу після роботи на саміті НАТО в Литві, аби поспілкуватися з Вайкуле. Прогулюючись містом, Мосейчук з командою неочікувано зустріла зіркове подружжя Максима Галкіна та Аллу Пугачову з 9-річним сином Гаррі. Вони йшли сусідньою вулицею.

"Ми привіталися з ними. Попросили про інтерв'ю пана Максима. Вони сказали, що подумають, але поки вони не дають інтерв'ю. Ми представилися, що ми з України", - розповіла Мосейчук з колегами про зустріч з Галкіним та Пугачовою.

Судячи з відео, яке з'явилося на YouTube-каналі Мосейчук, Галкін та Пугачова намагалися ввічливо відповісти, проте, побачивши камеру, пришвидшили темп і пішли якомога швидше.

"Просто коли родина висловила таку свою позицію щодо України. Своїм від'їздом з Росії вони її продемонстрували, то якось не хочеться втручатися в їхнє життя, влізати в їхній особистий простір. Підставляти їм камеру, або мікрофон.. Ми з великою повагою поставилися до цих людей. Тому що для них це вже їхня громадянська сміливість виїхати з того кодла, в якому вони жили. В них непрості часи, вони отримують купу хейту. Вони все рівно ризикують. Ми знаємо, що такі режими, як радянський, або нинішній російський вони не пробачають таких вчинків. В них двоє дітей", - пояснила Мосейчук.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького