Українські спецслужби розповіли, хто стоїть за вибухами у Бєлгороді (відео)

В українських спецслужбах кажуть, що причиною вибухів у російському Бєлгороді є роботи російської протиповітряної оборони. Там уламки впали просто у центрі міста. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Зазначається, що Сили оборони відпрацювали по російських воєнних об'єктах Бєлгородської області, проте через непрофесійні дії російської ППО уламки впали у центрі міста.

Після вибухів, за даними росіян, у місті було 10 пожеж, а також лунала повітряна тривога і людей просили спуститися в укриття.

«Тривають спільні заходи Сил оборони як наслідок російських ракетних ударів по українських містах та вбивств цивільного населення. Українські Сили оборони відпрацьовують низку заходів щодо цілей, якими є саме військові об'єкти. Ураження цивільної інфраструктури, які ми спостерігаємо у Бєлгороді, є наслідком непрофесійних дій російської протиповітряної оборони, а також навмисних та спланованих провокацій», – кажуть у спецслужбах.

Тим часом, за даними російських ЗМІ, під час обстрілу Бєлгорода загинули 15 людей, двоє з них – діти. Постраждали 105 містян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжні московські біси: Як росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині (відео)

понеділок, 3 червень 2024, 0:55

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з безпорадних. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. . "Невиліковно хвора нація, яка сама знімає свої воєнні злочини. Так російські виродки знущаються з ук...

Постскриптум до бою Усик-Ф'юрі. Чому британці вболівали за українця, - Віктор Трегубов

понеділок, 3 червень 2024, 0:30

"Я теж останній тиждень почитав багато іноземних пабликів. Благо, ФБ так налаштований, що прочтеш один – тобі ще два тижні підкидати за темою буде", - пише блогер та військовослужбовець Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають...