"Українці не знають дечого про членів знімальної групи, які разом із патріотфільмом робили і пропагандистські, мілітарні фільми для... росіян", - журналістка

"Зрада! Ужас! "Мавка. Лісова пісня" передбачувано збирає дофіга грошей і глядачів у прокаті. Зважаючи на серйозні проблеми нашого прокату через війну, це дуже круті результати — майже 25 мільйонів гривень за перший вікенд. Це сталося зокрема завдяки хорошій промоції й трейлерам, які обіцяли хорошу якість мульта", - пише журналістка Лєна Чиченіна на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але. Попри це несеться зрада. Товариство з‘ясувало страшне — мультик зробили не за оригінальним текстом! Матьонки милі, це позор.

І це ще не все, бо виявилося, що виробники раніше випускали мульт "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" за Пушкіним і продали його в Росію! Огоооо. Яка бісова несподіванка. Відкрию ще одну таємницю — вони ще багато чого робили та продавали туди й не приховували цього.

Особливо чудові люди, які пихато називають глядачів, наприклад, проєктів "95 кварталу" ідіотами, малоросами й хапаються за голову від такого інтелектуального падіння. Себе ж вважають вищими істотами, бо дивляться високодуховні патріотфільми. Але, на жаль, не знають дечого про членів знімальної групи, які разом із патріотфільмом роблять і пропагандистські, мілітарні фільми для росіян.

Найсмішніше, що усі ці стрічки у них виходять у приблизно однаковій стилістиці. Тобто умовно про Петлюру і Берію вони розповідають ідентично.

Виробників великої кількості фільмів, які виходять у прокат, можна звинуватити у співпраці з росіянами після 2014 року. Бо це було норм. Це толерувалося як професійною спільнотою, так і глядачами.

А після 24 лютого раптом щось сталося. Їй-бо. І тут я б хотіла поставити питання. Як ми будемо реагувати на вихід у прокат фільму "Я, Побєда і Берлін" чи "Королів репу"? Перший не бачила, а другий дуже хороший і я усіляко буду його радити подивитися. Але виробники обох — зашкварена компанія Star Media, яку після вторгнення намагаються якось переназвати й відхреститися від контенту. Бо це пропаганда рівня "Сталін — ефективний менеджер".

Продюсер обох фільмів — Влад Ряшин, який отримав нагороду за патріотичне виховання російської молоді, отримував фінансування від тамтешнього Мінкульту і робив серіали за сценарієм Мединського. А вже під час вторгнення його фільм "Серце Парми" вийшов у лідери прокату в Росії. "Я, Побєду і Берлін" зняла його донька.

І це лиш частина. Тому моя вам порада. Якщо засуджуєте, то засуджуйте усіх — детально вивчайте фільмографію режисера, акторів і продюсерів. Щось та й знайдете. Або змиріться з темним минулим авторів, раз усі роки війни воно аж таким темним не вважалося. Але поспішаю усіх засмутити. Зовсім не факт, що співпраця з російським ринком припинилася".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...