"Унікальне вогнище совкодрочерства, "побєдобєсія" і щирого захоплення окупантами прямо посеред Карпат", - політтехнолог Голобуцький про санаторій у Трускавці

"Це Трускавецький військовий санаторій. Отак вони відзначають 80-річчя московської окупації і, відповідно, формування санаторію - осередку з лояльним окупанту завезеним персоналом: військові (переважно відставники чи старшого віку), КГБісти, партійці. І їм життя на курорті - і Москві спокійніше щодо контролювання місцевих вчорашніх громадян Польщі і позавчорашніх військових Австро-Угорської імперії (там якраз поруч кілька поселень демобілізованих, переважно офіцерів нижчої і середньої ланки)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Отак: майже через 30 років суверенітету, на сьомому році війни з Росією, після всіх законів і постанов щодо декомунізації і повернення "2 Світової" замість "Великої вітчизняної" в нас раптом виявилось унікальне вогнище совкодрочерства, побєдобєсія і щирого захоплення совковими окупантами та воєнним генієм маршалів СССР, при тому прямо посеред Карпат.

Фактично, це такий "Донбас в мініатюрі": метод забезпечення лояльності територій той самий, через заселення з Нєчєрнозємья. Тільки Донбас заселяли ешелонами, а тут "штучно", як винагорода для особливо заслужених кадрів. На Донбасі селили в ще теплі хати, а в Трускавці просто займали приватні котеджі, а тоді будували щось чергове бетонне неоковирне.

В принципі, ми ще не забули, що в трускавецьких санаторіях спокійно "поправляли попсоване бєндєровцамі здоров'я" ополчєнци з "ЛДНР" - і в 2014, і в 2015-му, і потім. Хтось же їх приймав, хтось спокійно оформлював документи... Тому отаке захоплення совком не надто дивне від такого контингенту.

Справа в іншому: теоретично таке совкодрочерство мало би бути карне - мінімум на виховну розмову з СБУ санаторні кадри точно заслужили. Але ж в теперішньої влади інший погляд на ці питання: той же свіжий "міністр культури й інформ.політики" Ткаченко навряд чи побачить щось неналежне в такій пропаганді".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...