Уперше за півтора року: У Білорусь прилетів МіГ-31К, здатний запускати "Кинджали" на 2 тис. км

У Білорусь передислокували винищувач МіГ-31К повітряно-космічних сил РФ. Про це повідомляє OSINT-проєкт "Беларускі Гаюн", передають Патріоти України.

За його інформацією, російський винищувач МіГ-31К повітряно-космічних сил РФ зайшов на посадку на аеродром "Мачулищи". Аналітики наголошують, що саме МіГ-31К можуть потенційно нести гіперзвукові аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал" і здатні запускати їх на відстань 2 тис. км. "Також нагадаємо, що винищувачів типу МіГ-31К ВКС РФ не було в Білорусі останніх 1,5 року - з 6 квітня 2023 року", - повідомив проєкт.

За даними monitorwarr, у зв'язку із можливою загрозою, яку несе винищувач, перебуваючи в Білорусі, повітряні ракетні тривоги можуть бути частішими, а час підльоту ракет суттєво зменшиться. Українців закликали врахувати це у подальшому.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Такого ще ніхто не робив: Зварювальник втік до Угорщини через самостійно вирізану дірку в мості (фото)

середа, 9 жовтень 2024, 21:16

На Закарпатті один з ремонтників на КПП "Тиса" втік за кордон через самостійно вирізану дірку в мості до Угорщини. Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram, передають Патріоти України. За його словами, подія трапилася ще у ...

Лавров дізнався, що все життя був квадробером, - Ейдман

середа, 9 жовтень 2024, 20:52

"Квадробери в законі. Новина дня. Лавров дізнався, що він усе життя був квадробером – вдавав понуру злостиву коняку. Поступово ця коняка стала його другою натурою, точніше, він на неї перетворився", - пише російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторі...