Усе відбуватиметься поступово: Астролог поділився прогнозом, коли закінчиться війна і буде звільнено Донбас та Крим

Гаряча фаза війни в Україні може закінчитися у травні 2024 року, але деокупація Донбасу, Криму та інших тимчасово захоплених українських територій відбудеться поступово у 2025-2026 роках. Про це повідомив астролог Олексій Кириченко на YouTube-каналі "Астро Світ", передають Патріоти України.

За його прогнозом, закінчення бомбардувань в Україні варто чекати до літа 2024 року, що відбуватиметься поступово. Значні поліпшення будуть протягом декількох місяців. Водночас Україна переможе не військовим шляхом, а через мирні переговори, каже Кириченко.

Астролог вважає що українці побачать перевагу у війні з другої половини-кінця зими 2024 року, а цілі будуть досягнуті хитрим шляхом.

Він додав, що у 2025-2026 роки буде більше свободи слова як в Україні, так і в Росії та Білорусі. Це означає, що російський диктатор Володимир Путін вже не зможе тиснути на громадян, адже вони самі будуть ухвалювати рішення щодо того, на території якої країни хочуть жити.

Крім того, у цей період Росія більше не зможе насильно утримувати територію Донбасу та Криму. Тоді можуть відбутися демократичні вибори на Донбасі і в Криму. За словами астролога, українська територія згодом буде повністю деокупована. Проте це відбуватиметься не миттєво, а поступово, "внаслідок інертних політичних процесів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...