Усі, хто "активно висловлювався": Західні чиновники вважають, що в Росії затримали сімох осіб після заколоту Пригожина, - ЗМІ

Після заколоту ватажка бойовиків ПВК Вагнер Євгена Пригожина в Росії затримали приблизно сімох осіб. Про це повідомляє CNN із посиланням на західних чиновників, передають Патріоти України.

«Ми бачили, що до семи осіб було затримано. Ми бачимо, що будь-кого, хто активно висловлюється, або знімають із посади, або ув’язнюють», — заявили неназвані офіційні особи під час брифінгу в середу, 26 липня.

Офіційні особи кажуть, що не помітили жодного впливу затримань на лінію фронту в Україні, але вважають, що загроза пониження на посаді або затримання відбила у багатьох бажання критикувати російського диктатора Володимира Путіна і Кремль.

Під час брифінгу вони повідомили, що Пригожин стикається з проблемою «грошових потоків», яка впливає на його здатність утримувати своїх бійців на роботі. «Здається, у нього зараз проблеми з грошовими потоками, що, очевидно, впливає на його здатність продовжувати наймати найманців», — сказали вони.

Чиновники також додали, що «усі досі намагаються з’ясувати, що саме Пригожин робить у Білорусі».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...