Усього одна аварія за 20 років експлуатації: Модель літака Пригожина мала хороші показники безпеки

Модель літака Embraer, на борту якого під час аварії у Тверській області РФ, імовірно, перебував ватажок ПВК Вагнера Євген Пригожин, мала хороші показники безпеки. Про це пише Reuters із посиланням на заяву бразильської компанії-виробника літаків, передають Патріоти України.

У документі, який є в розпорядженні видання, йдеться про те, що компанії відомо про авіакатастрофу літака Legacy 600, але вона не надає послуг з технічного обслуговування цього літака з 2019 року. «Компанія Embraer дотримується міжнародних санкцій, введених щодо Росії», — уточнили там.

За даними International Aviation HQ, Legacy 600 надійшов в експлуатацію 2002 року, загалом було випущено майже 300 літаків до припинення виробництва у 2020 році.

За цей період було зафіксовано лише одну аварію за участю Legacy 600, що сталася в 2006 році, коли літак зіткнувся в повітрі з Boeing 737−800 авіакомпанії Gol, який прямував із заводу Embraer у Бразилії до США. Незважаючи на пошкодження літака, пілот посадив Embraer, загиблих і постраждалих не було.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...