"В "Дії" про це нічого не бачила": Тіна Кароль відреагувала на чутки про роман з молодшим на 9 років бойфрендом

Відома українська співачка Тіна Кароль відреагувала на чутки про її особисте життя. Виконавиця відповіла, чи справді вона перебуває у стосунках з 30-річним бізнесменом Юрієм Арошидзе, передають Патріоти України.

Днями відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов розповів, що 39-річна артистка вже тривалий час у стосунках з підприємцем, який вже 16 років проживає у США. Він очолює американську компанію, яка допомагає травмованим українським захисникам безкоштовно отримувати протези.

Час від часу Юрій навідується до України, де нібито і бачиться з Кароль. До речі, у соцмережах чоловіка чимало фото із зіркою українською сцени.

Тіна відповіла на чутки в мережі під час одного з концертів в рамках свого туру. Глядачка записала промову знаменитості та опублікувала її в TikTok. Артистка спростувала здогадки шанувальників і заявила, що наразі не перебуває у стосунках. "Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. Я кажу, що в "Дії" цього не бачила, тому все підробка. На паркані теж пишуть і там нічого…", – заявила виконавиця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У ГУР Міноборони показали, як знищили дорогий російський ЗРК "Оса" дроном за кілька сотень доларів (відео)

неділя, 6 жовтень 2024, 16:15

Бійці спецпідрозділу «Крила» Головного управління розвідки Міністерства оборони України виявили та успішно ліквідували російський зенітно-ракетний комплекс «Оса». Про це військові повідомили на своєму каналі в Telegram та опублікували відео, передають ...

Нардеп теж має певну "репутацію": ЗМІ назвали політика, який є бізнес-партнером скандальної глави хмельницького МСЕК

неділя, 6 жовтень 2024, 15:16

Приватне підприємство «Аграрна компанія 2004» нардепа-мажоритарника Сергія Лабазюка майже десять років орендує землі сільськогосподарського призначення сім’ї посадовців з Хмельниччини, яка стала відомою на всю Україну завдяки великій кількості готівки ...