"У Кремлі готові на обопільне припинення вогню з Києвом як центром "несправжньої України", - Голобуцький

"Кремль готує власну "справжню Україну, правонаступницю УРСР" для укладання "мирного договору переможцями СВО"? Пєсков, схоже, в інтерв'ю "Известиям" 28 лютого щодо планів Путіна на вибори-2024 позначив вектори реалізації нових планів Кремля щодо війни", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вийшло цікаво і неоднозначно, слід визнати.

--
"На Украине остались силы, которым не нравится нынешний киевский режим, очевидно, что часть этих сил, пусть небольшая, до сих пор находится в Киеве, часть — за его пределами. Кто-то из них в России. К примеру, Виктор Медведчук как раз относится к таким силам, у него есть свои сторонники, пусть их и не так много, как хотелось бы. Разумеется, [Россия сможет начать переговоры с этими силами только после достижения целей спецоперации]".
--
Пєсков назвав конкретно Медведчука як одну з найочевидніших "сил за межами Києва", з якою РФ "вестиме переговори", причому "після досягнення цілей СВО".
Ця заява цілком може бути прочитана в доволі оригінальний спосіб. Є шанс, що в Кремлі обмірковують варіант "як оголосити СВО виграною за наявної розстановки сил".
Схема насправді нескладна:
1. Береться Донбабве + досі окуповані терени + Крим. Якщо ситуація буде геть невесела, то ще й прикордонні регіони (т.зв."Стара Україна" - все, що належало нам історично: Білгородщина, Брянщина, Вороніжчина, Курщина, Ростов і навіть Кубань - міст же є з Криму, сполучення є). Путін за наявних суворих тенденцій може кинути і таке з барського плеча.
2. От це от все оголошується "Справжньою Україною, правонаступницею УРСР". Зі столицею десь в Донецьку, Сімферополі, Курську, Ростові чи навіть Краснодарі.
3. З цією "справжньою новітньою УРСР" проводяться переговори, референдуми, ще яка хрінь для хоч тупої, але легітимізації бодай для внутрішньої аудиторії.
4. Обирається/ призначається "легітимний представник інтересів Нової України, якому делегував владу народ цих територій" - от тут якраз знадобиться Медведчук чи будь-хто з тих, про кого обтічно говорив Пєсков як про "невдоволених київським режимом, з якими ми готові вести переговори". Тобто, такий зіцголова.
5. Залучаються всі лярви всередині України і втікачі (той же Мішин чи котрий Мураєв, Кива) для озвучення тез "цілі СВО досягнуто, Росія Перемогла, Донбас звільнено, Україна (тільки "Справжня") демілітаризована, денацифікована і тепер знов дружня для РФ"!
Підсумок: На реалізацію такого фінта вухами ресурсів насправді практично не треба - тільки нахабство і фахівці (які в Кремля досі є).
І от з цього плацдарму Кремль вже може вимагати переговорів: зі "Справжньою Україною" вони, типу, вже й так замирились, Донбас звільнили - і не хочуть більше безсенсових смертей, тому готові на обопільне припинення вогню з Києвом як центром "несправжньої України".
В такий спосіб, теоретично, може видатись, що реалізація плану "Дві Кореї" дуже легка й доступна. Взагалі ідеальний вихід для всіх практично (якби не НАТО, не ЗСУ і не зброя, звісно, - і не готовність кожного українця власноруч різати окупантів, бо так належить).
Тому зараз тій же СБУ та іншим спецслужбам, якщо вже з боку Кремля пішли такі натяки, варто зосередити дуже прискіпливу увагу на тих паскудах, що досі "в Києві", як зауважив Пєсков. Я і про політиків, і про ексчиновників, і про колишніх членів ОПЗЖ, і про журналістів, політичних та економічних експертів з медведчуківського пулу...
Вся ця шобла на кшталт Руслана Бортника з УІАМП чи Кирила Молчанова має зараз як мінімум бути під максимальним наглядом, а оптимально - під жорстким пресингом спецслужб. Щоб не мали змоги ні писку видати за сигналом московських замовників.
Бо навіть кілька слабких голосів звідси, що пробуватимуть легітимізувати "іншу, справжню Україну з центром в Донецьку/Сімферополі/ Брянську/ Краснодарі" - що "люди мають право на власний вибір", "це теж українці" та решта маячні - помітно ускладнить задачі і умови роботи наших спецслужб, дипломатів, влади, навіть ЗСУ. Тож давити їх слід завчасно, масово, синхронно і організовано. Не допускаючи спокійного виїзду за кордон".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

В Україні затримали вугільного бізнесмена з Донеччини

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:53

У п’ятницю, 17 травня, в Україні затримали бізнесмена Віталія Кропачова. Про це повідомили NV у ДБР, передають Патріоти України. У відомстві зазначили, що тривають активні оперативні дії. Причину затримання бізнесмена не повідомили. Віталій Кропачов — ...