"У російському Кемерові місцевий кримінал обклав даниною військових, передусім сержантів та офіцерів", - Голобуцький

"Кемерово, 200 км в бік Японії від Новосібірска: місцевий кримінал обклав даниною військових, передусім сержантів та офіцерів. Особливо радіють "героїчним захисникам братньої Сирії", в яких грошей більше. Пожалівся якимось блогерам їхній "Комітєт солдатскіх матєрєй", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В принципі, утворення "бандитських баронств" на слабко контрольованих і дуже віддалених від центру(3000 км від Москви) територій - це закономірно і навіть звично для Росії. Зрештою, в них і на ближчих до Москви теренах проблеми з організованим територіальним криміналом - звичні саме до такої організації "вільні донбасити" за 8 років забезпечили достатньо проблем.

"Червоної кнопки" в руках агресивного параноїка це не скасовує. Але підживлює наші сподівання і в цій війні з Москвою, що давній ворог, як завжди, про*бе, розкраде і проп'є чимбільше зброї і техніки".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...