У тимчасово окупованих Олешках на Херсонщині підірвали будинок місцевого гауляйтера, - соцмережі

Внаслідок ракетної атаки увечері 22 липня в Олешках знищили будинок місцевого гауляйтера Георгія Журавка. Про це інформують місцеві телеграм-канали, передають Патріоти України.

Наразі невідомо, чи знаходився у той момент гауляйтер вдома. За даними медіа, вибух стався за адресою вул. Крилова, 165. Саме тут, як свідчать дані з Юконтрол, зареєстрована земельна ділянка та нерухомість Журавка.

Зазначимо, що призначили Георгія Журавка “міським головою” Олешок у травні 2022 року. До цього Журавко був директором КП “Олешки”, балотувався на парламентські вибори 2019 року і місцеві вибори 2020 року.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.