В Україні продовжує працювати медіаімперія друга Медведчука, - журналістське розслідування

В Україні на другому році війни продовжує працювати медійна імперія Вадима Столара. Вадим Столар - бізнесмен, друг та посіпака кума російського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука, спонсор партії ОПЗЖ, яка була так званою "рукою Кремля" у Верховній Раді й розповсюдником "руського міра" по нашій державі. Попри те, що носії "руського міра" вбили й закатували тисячі українців, на території української держави й досі продовжує працювати медіаімперія Столара. Про це пише ASPI, передають Патріоти України.

"Медійна імперія, яка і до цього часу сіє в мізки українців "руській мір", який по методичці Кремля, Медведчука та Путіна краще війни!" - підкреслюється у матеріалі.

Зазначається, що одним з таких медіаактивів є так звані "Новини Live", де в YouTube-версії цього каналу "можна побачити тих самим політологів, експертів думок та зрадників, які працювали та ходили як шльондри по всіх каналах Столара-Медведчука".

Журналісти додали, що для отримання більшої кількості переглядів сюжети цього каналу ставляться на рекламу. "Особливо цікаво спостерігати за "розслідуваннями" журналістів проекту "Наша Справа" Столара-Медведчука про корупцію в Україні. Це те, що потрібно зараз роздмухувати Кремлю для наших партнерів, про те, що раніше заявляв патрон Столара - Путін", - підкреслюється у матеріалі.

Зокрема, Україну намагаються очорнити перед західними державами. "Що Україна найкорумпованіша держава - це методичка для Заходу, щоб він відмовився допомагати Україні", - зазначається у статті.

Агентство додало, що також цинічно повідомляється про корупцію в Києві, де Столар роками наживався на забудовах та розкраданні бюджету. "Особливо вразило розслідування про будівництво метро на Виноградар, де Столар вкрав понад 3 млрд грн з цього будівництва. Щось журналісти "Нашої Справи" забули про це згадати в сюжеті, а також про мости в столиці, де Столар-Медведчук з подільником Микитасем вкрали всі кошти на даних будівництвах. А зараз за кошти Медведчука-Столара продовжується спонсорування Микитася, фінансування адвокатів та підкуп суддів", - зазначили журналісти. На їхню думку, тому Служба безпеки України має повторно ретельно передивитися діяльність Столара в нашій країні, особливо його медійних проектів, і з'ясувати, навіщо вони створені під час війни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...