В українців міцні яйця і саме там, де вони мають бути: Європа відмежовується від "руского міра"

Відколи почався другий етап війни, знайомі іспанці не припиняли говорити, що у українців міцні яйця, що українці мають яйця саме там, де вони мають бути, передають Патріоти України.

В Іспанії є багато назв предметів, які вказують на їхнє російське походження, на зв'язок з росією. Наприклад, є дороге печиво з молочного шоколаду з горішками, яке називається "moscovitas "( москвички), американські гірки тут називаються російськими, гумові чоботи називаються катюшка, матрьошки називаються матрьошками, а салат олів'є називається російським.
Про це пише блогерка Олена Косенко, яка проживає у Іспанії. Після початку другого етапу війни деякі ресторани вирішили змінити назву салату олів'є на назву "Український ". На цій об'яві ресторану Victoria у Малазі говориться про те, що у ресторані є салат " Український", що він такий самий як російський, ТІЛЬКИ МАЄ БІЛЬШЕ ЯЄЦЬ.

Відомий ресторатор Хоше Андрес (Jose Andres) теж оголосив, що в мережі його ресторанів російський салат перейменується на "Український" або "Київський".

Цей жест солідарності з Україною почався з Сарагоси у ресторані Хата Мартін ( Casa Martin) і пізніше був підхоплений іншими ресторанами.

"Здається дрібничка, але я порівняла б її зі знесенням пам'ятників Пушкіну, перейменуванням вулиць, які носять назви, пов'язані з росією. Світ, як і Україна, хоче відмежуватись від руского міра", – пише Косенко.

У коментарях під дописом Olga Katonii додала, що в Сорії відома кондитерська, яка мала бісквіт "Російський", з початком війни вилучила його з меню, натомість там з'явився бісквіт "Український".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...