"Вам всім здалось, це були масові слухові галюцинації": Директор пресслужби Ватикану після епічного факапу Папи провів "сеанс масового гіпнозу"

"Директор пресслужби Ватикану Маттео Бруні після епічного факапу Папи Франческо провів сеанс масового гіпнозу "вам всім здалось, це були масові слухові галюцинації", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Як зрозуміло з контексту, в якому він їх [славослів'я щодо "Матушкі Россіі/Ла Гранде Мадре Руссіа", Пєтра №1, Єкатєріни №2 і в цілому людожерської імперії - О.Г.] вимовив, Папа мав на меті заохотити молодих людей зберігати та популяризувати все позитивне у величній культурі та духовній спадщині Росії, і, звичайно, не звеличувати імперіалістичну логіку та державних діячів, цитованих для позначення деяких історичних періодів відліку".

По-перше, якщо вже Франческо так хотів "популяризувати" щось "позитивне у величній культурі та духовній спадщині Росії"(?!) - то згадав би вже котрих балерин чи художників (котрі не українці). Ну, Ломоносова, зрештою. Бо щодо "духовної спадщини" - так на болотах в кого не плюнь, так воно котрий клятвопорушник, братопродавець і вбивця чи наш рідний могилянський кретин-просвітитель болотяних людожерів... Дійсно, згадати і нема кого.

По-друге, сам факт заяви, нібито кривава загарбницька імперія має "духовну спадщину і культуру", гідну згадки релігійного лідера, - це блюзнірство. Тричі блюзнірство, бо це заявив лідер церкви, люто винищуваної цією ж імперією. Лідер церкви, чиї віряни століттями проливали кров у протистоянні саме з цією імперією. Папа Франческо не тільки на наші могили захисників плюнув. Він потоптався і по страшних шрамах передусім Польщі, а також теренів Австро-Угорщини.
А тепер через прессекретаря Папа запевняє, що звеличування катів нам всім просто вчулось на тлі звеличування кровожерної імперії (котре цілком нормальне, на думку Ватикану - бо імперія-вбивця десятків мільйонів європейців є "високодуховною і велично культурною"). Тьху ти...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...