"Варвари, як досі ходять у туалет на дірку в підлозі": Роман Зозуля відреагував на нічний обстріл Одеси окупантами

Український футболіст, а нині волонтер Роман Зозуля відреагував на наймасштабніший удар окупантів по історичному центрі Одеси, передають Патріоти України.

У своєму Telegram-каналі Зозуля розлючено висловився щодо росіян, назвавши їх країну гноєм сучасного світу. «Росія — не держава. Росіянин — не нація. Гній на світовій мапі. Непотріб. Вбивці. Алкаші. Фашисти. Нелюди, якім байдуже на все.

Вони досі ходять в туалет на дірку у підлозі, або на відро, але намагаються руйнувати все, що є цивілізованого в інших країнах. Варвари сьогодення. Знов вночі страждала Одеса. Цивільні люди та інфраструктура. Церква. Знов з помийного рос ТБ ми чуємо про ураження іноземних найманців України. Стоянки безпілотних катерів. Напевно це все було у соборі. Гній сучасного світу. Ви відповісте за все!", — написав Зозуля.

Нагадаємо, що вночі, 23 липня, російські війська завдали наймасштабніший удар по історичному центру Одеси. Ворог завдав удару, застосувавши п’ять видів ракет. Щонайменше одна людина загинула і 22 постраждали, у місті значні руйнування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.