Вбила власного собаку та била чоловіка: Скандальні подробиці особистого життя австрійської подружки Путіна

Колишня глава МЗС Австрії Карін Кнайсль, на весіллі якої танцював Путін, стала героїнею російської держпропаганди, адже переселилася з батьківщини у країну-агресорку й тепер критикує Україну і Захід. Проте у минулому ексміністерки є цікаві подробиці. Про це пише «Берег», передають Патріоти України.

Карін Кнайсль стала міністром закордонних справ Австрії в грудні 2017 року. Вона ніколи не належала до жодної партії, але посаду в уряді Себастьяна Курца обійняла за квотою ультраправої Австрійської партії свободи (АПС), яка протягом п'яти років співпрацювала з путінською «Єдиною Росією». Так, у 2017 році її члени їздили з офіційним візитом до анексованого Криму. Кнайсль закликала співпрацювати з Росією з питань ядерної угоди з Іраном і конфліктів на Близькому Сході, зокрема в Сирії.

У серпні 2018 року міністерка вийшла заміж за підприємця Вольфганга Майлінгера. На весілля вона запросила Володимира Путіна – на святі диктатор навіть потанцював із нареченою. За цей епізод Кнайсль розкритикували політичні опоненти.

З МЗС Кнайсль пішла в червні 2019 року – разом з рештою кабінету міністрів Курца, якого достроково відправили у відставку. Зараз вона називає себе політичною біженкою. Улітку 2022 року, коли газета The Washington Post спробувала взяти в ексміністерки інтерв'ю, вона в текстовому повідомленні пояснила, що не розмовляє з журналістами, сказавши лише, що емігрувала з Австрії нібито через погрози вбивства.

На особистому сайті Кнайсль зазначено, що вона залишила батьківщину ще у вересні 2020-го «через постійні погрози розправи та фактичну заборону на роботу». Спочатку колишня міністерка переїхала на південь Франції, а в червні 2022-го – як вона уточнює, через тиск з боку ЗМІ – до Лівану.

На батьківщині до ексміністерки ставляться негативно. Дехто до того ж звинувачує Кнайсль у вбивстві власного собаки. 2020 року ексміністерка звинуватила чоловіка в домашньому насильстві (проте сам Майлінгер стверджував, що тільки намагався заспокоїти дружину, яка била його), а потім нібито вирішила помститися йому, приспавши боксера, який жив у їхній сім'ї всього кілька тижнів. За офіційною версією, причиною цього рішення була серцева недостатність тварини, але журналісти та зоозахисники підозрюють, що пес був абсолютно здоровим. 2021 року стало відомо, що Кнайсль і Майлінгер більше не живуть разом, хоча повідомлень про їхнє розлучення досі не було.

Ексочільниця МЗС Австрії провела літо в глибинці під Рязанню і нині готується до переїзду до Санкт-Петербурга.

Зараз Кнайсль співпрацює з «Роснефтью», критикує зовнішню політику європейських країн і відвідує мілітаристський форум «Армія-2023», на якому показують «трофейну техніку НАТО». Ба більше, у вересні Кнайсль розповіла, що переїжджає жити до Санкт-Петербурга, а літак Міноборони РФ доставив до Ленінградської області з Австрії двох її поні.

До слова, у Петрушовому Кнайсль продовжує писати книги, займатися викладанням, також її запросили працювати до центру Gorki при Санкт-Петербурзькому державному університеті – колишня очільниця МЗС Австрії, на весіллі якої танцював Путін, переховується у російській глибинці.

«Було непросто приїхати сюди, але я намагаюся знайти свій шлях, хоч це нелегко. Тут мені подобається, у цьому селі дуже мило. Я приступила до роботи, продовжую викладання та навчання, пишу свої книги, навчаю мову. Мені довелося залишити своє колишнє життя, почати все спочатку, а у 60 років це непросто», – зазначила ексміністерка.

Утім Кнайсль відцуралася від російського паспорта. «Я хочу наголосити, що у мене немає жодного іншого громадянства, крім австрійського, і про російське я не просила», – сказала вона. Позбавити колишню міністерку громадянства Австрії запропонував директор академії у Відні, де вона викладала 20 років – після чуток, що вона хоче отримати російський паспорт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького