"Відосіки" більше не працюють, або Час закривати проєкт: Стрімке падіння популярності телезвернень Зеленського набуває галопуючого ефекту (інфографіка)

Тактика спілкування президента України Володимира Зеленського з людьми за допомогою відеозаписів дає збої: шостий президент напередодні першої річниці своєї інавгурації катастрофічно втрачає глядача. Про це на пише журналіст і відеоблогер Олексій Братущак, зазначають Патріоти України. Йдеться про сотні тисяч і навіть мільйони.

"Погана новина для Володимира Зеленського. Його відосікі втрачають глядачів. Падіння "рейтингів" - у рази, - пише журналіст. Йдеться про сотні тисяч і навіть мільйони.

Братущак зазначив, що на графіку зображені середні показники щомісячних переглядів відео у Facebook, а в Instagram ситуація ще гірша: "Там рахунок відтоку аудиторії йде на мільйони." Серіал "стає нецікавим".

"Що означають зафіксовані цифри падіння переглядів, колишній продюсер Зеленський розуміє як ніхто інший. На телебаченні такі тенденції призводять до закриття проєктів. А у кіновиробництві - до відсутності грошей для зйомок сиквелів. Мало хто хоче вкладати гроші в картину, яка провалиться у прокаті", - написав журналіст.

"І після багатьох років успішних проєктів у Зеленського, здається, починається "чорна смуга". Глядачі масово ігнорують його роботи. "Відосіки" провалюються у прокаті", - резюмував Братущак.

Повний аналітичний матеріал про перегляди відео Зеленського на сайті Інституту Масової Інформації (ІМІ).

Як відомо, Зеленський ще від початку передвиборчої кампанії вів нетрадиційну для політиків комунікацію з виборцями через соцмережі, насамперед за допомогою "відосіків". За рік його президентства мало що змінилося. Замість системного спілкування з журналістами і людьми він продовжує віддавати перевагу відеозаписам. Це стосується і звернень президента до народу, і сюжетів про його діяльність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...