Відпочивальники просто "повалять": Окупанти вводять у Криму "комендантську годину" та контроль за продуктами

У тимчасово окупованому Криму так звана російська влада вирішила ввести на території півострова комендантську годину. Причиною цього називають "атаки українськими безпілотниками" та "активізацію українських ДРГ". Комендантську годину оголосив колаборант та посіпака росіян Сєргєй Аксьонов. У коментарі ЗМІ джерела в спецслужбах зазначили, що є щонайменше 3 варіанти того, що задумали окупанти, передають Патріоти України.

Які заходи вводить окупаційна влада

Після нарад з Путіним окупаційна адміністрація українського півострова вирішила оголосити про введення низки заходів "для захисту від терористичних атак". Зокрема йдеться про:

  • посилення охорони порядку та різних об'єктів;
  • обмеження руху транспортних засобів на в'їзд та виїзд із Криму;
  • введення комендантської години;
  • запровадження скоригованих графіків централізованої подачі води;
  • контроль за розподілом та продажем харчових продуктів та предметів першої необхідності;
  • обмеження продажу алкоголю.

Сєргєй Аксьонов, як звично, почав стверджувати, що "панікі нєт", однак просить мешканців тимчасово окупованого півострова "зберігати спокій та пильність" і повідомляти російським силовикам інформацію про підозрілих осіб чи автомобілі.

Про що це може свідчити

Джерела 24 Каналу у спецслужбах вважають, що росіяни можуть боятися українських ДРГ, але не мають інформації про реальну ситуацію. Або ж загарбники самі задумали серію терактів.

Це може свідчити про те, що окупаційна влада боїться українських ДРГ, але не володіє інформацією про їх реальну наявність чи можливе місце перебування. Другий варіант – посилення заходів із мобілізації до збройних сил Росії населення АР Крим. Третій (найгірший): Росія готує серію терактів по типу "мішків із цукром" для звинувачення у цьому України і таким чином хоче мінімізувати кількість можливих свідків,
– так коментують введення комендантської години українські спецслужби.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:31

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти ...

На Харківщині над нами постійно гудуть ворожі БПЛА. Схоже, саме росіяни отримали свій "мільйон дронів", - Бутусов

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:17

"15 травня провів у Липцях. Російська піхота намагається пробитись вперед в околицях села, але вибудуваний чіткий фронт оборони відбиває усі атаки. Тактика росіян: щільна розвдіка; масоване застосування дронів усіх типів; розмʼякшення оборони ударами ...