Відсвяткував "День защитника отечества": Окупант повернувся з фронту додому, де зґвалтував і підпалив дівчину

Колишній в'язень, якого було звільнено для участі у російсько-українській війні, повернувся із зони бойових дій та вчинив злочин. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

«Росіянин зґвалтував в автомобілі дівчину, після чого підпалив транспортний засіб», – розповів начальник УМВС міста Кіров Олександр Вдовкін на засіданні Кіровської міської Думи 28 лютого. За його словами, співробітники спецназу затримали злочинця. Чи вижила постраждала дівчина – невідомо.

Крім того, Олександр Вдовкін повідомив, що одночасно з цим злочином стався інший, теж за участі росіянина, який повернувся з російсько-української війни. «Ексучасник СВО здійснив пограбування із застосуванням насильства на Першотравневій території. Зараз особу встановлено», – повідомив Вдовкін.

Поліцейський зауважив, що такі резонансні справи відбулися всього за одні вихідні. Олександр Вдовкін висловив думку, що кількість подібних інцидентів буде лише збільшуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...