Військовий експерт назвав єдиний спосіб, яким росіяни можуть атакувати НАТО

У НАТО вже деякий час попереджають про можливу атаку Росії на альянс, зокрема, у розвідувальній службі Німеччини заявили, що Росія може напасти на НАТО до 2030 року. Однак, як сказав військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник, у РФ є лише один спосіб атакувати Альянс, передають Патріоти України.

"Атака тільки в ракетному сенсі. Більше нічим атакувати вони не можуть. Вони нас пройти не можуть. То що говорити про потенціал НАТО?" - зазначив він.

Експерт пояснив, що в армії США на бойовому чергуванні є 7 тисяч дозвукових крилатих ракет Tomahawk, і навіть залпу однієї "Огайо" зі 156 Tomahawk, або ракетного крейсера "Тікондерога" зі 122 Tomahawk буде достатньо для того, щоб уся військова інфраструктура росіян перетворилася на попіл. Тож якщо Росія зважиться атакувати територію НАТО, то зазнає поразки.

Однак Росія може застосувати ядерну зброю, і саме на цій загрозі акцентують увагу в Європі, щоб "розбудити" своє населення, каже експерт. "Чому європейці рефлексують? Повинні рефлексувати, щоб будити своє населення, яке лежить у мороці нескінченного пацифізму. Їхнє населення дійсно через електоральні цикли впливає на політичні еліти", - пояснює він, наголошуючи, що наразі є величезна загроза того, що владу в різних західних країнах можуть отримати пропутінські політичні сили.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Потрібно більше техніки, людей та зброї": Гетьман спрогнозував, коли війська РФ з усіх сил посунуть на Курахове

четвер, 17 жовтень 2024, 23:40

Російські окупанти можуть спробувати взяти Курахове Донецької в напівоточення. Битва за місто, ймовірно, розпочнеться найближчими тижнями. Про це у коментарі РБК-Україна заявив військовий експерт, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман, передають Патріоти Ук...

Військовий експерт назвав єдиний спосіб, яким росіяни можуть атакувати НАТО

четвер, 17 жовтень 2024, 22:04

У НАТО вже деякий час попереджають про можливу атаку Росії на альянс, зокрема, у розвідувальній службі Німеччини заявили, що Росія може напасти на НАТО до 2030 року. Однак, як сказав військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник, у РФ є лише од...