"Він був спантеличений і відразу протверезився": Зеленський пережив понад 12 спроб замаху, - західні ЗМІ

Росіяни намагалися захопити Україну за якісь кілька днів. Один зі способів це зробити – убити президента Володимира Зеленського. Відомо, що на нього скоїли понад 12 спроб замаху. Про це розповідається у книзі "Боротьба за його життя: усередині Білого дому Джо Байдена", передають Патріоти України.

Її автор Кріс Віппл повідомив, що на Зеленського намагалися скоїти понад 10 замахів. І це лише ті, про які точно відомо.

Путін прагнув прибрати Зеленського

Зауважимо, що директор ЦРУ перед початком повномасштабного вторгнення приїжджав до України. Ще тоді він прагнув попередити Володимира Зеленського про плани Росії вбити його. Але глава нашої держави був непохитним і вирішив не покидати її, намагаючись врятувати власне життя.

Додамо, що тоді США йшли на певний ризик. Країна ще до початку повномасштабного вторгнення повідомляла про можливий наступ. І такі дії не властиві розвідці Сполучених Штатів. Утім, у державі вирішили відповідну інформацію таки озвучувати. Хоч і існувала загроза паніки та негативних наслідків для економіки України.

У книзі автор розповів, що Байден доручив директору ЦРУ – колишньому послу США в Росії – прибути до України. Йому необхідно було надати Зеленському "точні деталі російських змов". Це одразу привернуло увагу Зеленського, він був спантеличений, протверезився від цієї новини, – написав він.

Тоді мовилося про плани прибрати Зеленського. Наразі українські чиновники, розповідають у виданні, повідомили про 12 окремих замахів на життя глави держави. Мовиться про епізоди з початку повномасштабного вторгнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...