"Він каже більшою мірою правду": Буданов - про конфлікт між Міноборони РФ та Пригожиним

Генерал-майор, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов оцінив ситуацію в оточенні президента РФ Володимира Путіна. В ефірі інформаційного телемарафону він прокоментував питання, чи насправді існує конфлікт між очільником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним та керівництвом Міноборони РФ або це просто внутрішній російський фейк та гра на публіку, передають Патріоти України.

"Я це ніяк не назву грою на публіку і фейком – це абсолютно не туди. Це конфлікт цілком реальний і вони його, в принципі, не приховують", - акцентував Буданов.

Він пояснив, що керівник ПВК "Вагнер" Пригожин говорить більше правди, ніж військове керівництво РФ про війну. "Я б сказав так, чому це так ріже око, на мій погляд особистий. Тому що Пригожин, подобається чи не подобається це зараз, в принципі, не має значення, він каже більшою мірою правду. Міноборони більшою мірою каже не правду", - підкреслив Буданов.

Він додав, що російський Міноборони та генштаб постійно заявляють, що "усе добре і вони перемагають", кудись рухаються і погрожують всіх стерти в радіоактивний попіл. "Пригожин же каже навпаки, подивіться навкруги. Це точно не переможна війна, тут в принципі, вже не перемогти. Подивіться, які прорахунки, стріляти нема чим. Що робити взагалі, військо не розуміє, воно не обучене, зараз вже пішов шостий склад бригад, які беруть участь у війні. Тому це фейком не назвеш", - наголосив Буданов.

Керівник ГУР констатував, що конфлікт між Пригожиним та військовим керівництвом РФ це справжня битва, але вона відбувається у стані ворога. "Просто зустрічний бій правди з неправдою. Хоча і перше, і друге, абсолютно цілком працює на Російську Федерацію. Це теж треба пам’ятати", - підсумував Буданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Корупціонери втратять владу: Старець Кирило напророкував перемогу України і період змін (відео)

неділя, 19 травень 2024, 23:41

Пророцтво старця Кирила свідчить, що 2024 року в Україні розпочнеться період змін. Прогноз старця був оприлюднений на Youtube, передають Патріоти України. . На початку червня ворожі сили планують масштабний наступ на Харківщину. Однак усі плани Росії ...

Добре провели час разом: Дмитро Гордон показав рідкісне фото з тещею

неділя, 19 травень 2024, 23:28

Журналіст та ведучий Дмитро Гордон потішив шанувальників родинним контентом. Інтерв'юер у своєму фотоблогу опублікував кадр, зроблений на тлі Національного театру імені Івана Франка, передають Патріоти України. На зображенні усміхнений Дмитро Гордон по...